Lindegaard står til kæmpe lønforhøjelse
Reserve-tjansen i Manchester United kan blive særdeles indbringende for Anders Lindegaard. Foto: Reuters/Stefan Wermuth
Anders Lindegaards imponerende form bliver snart belønnet med en ny, lukrativ kontrakt.

Selv om han stadigvæk er at betragte som andetvalg i målet hos Manchester United, bliver Anders Lindegaard ved med at imponere alt og alle, når han får chancen.

Derfor vurderer engelske eksperter, som Ekstra Bladet har talt med, at den danske landsholdskeeper har en massiv lønforhøjelse i udsigt.

"Det er imponerende, så stædigt han nægter at acceptere rollen som nummer to og måden, han konstant 'pusher' David de Gea på og udfordrer i kampen om pladsen. Det er helt sikkert en befrielse for Alex Ferguson, at han uden risiko kan sætte en skarp Anders Lindegaard på mål," lyder rosen fra James Ducker, der dækker nyheder om Manchester United for The Times, over for Ekstra Bladet.

Lige nu tjener Anders Lindegaard angiveligt i omegnen af 15-16 millioner kroner om året, og det beløb ventes at blive fordoblet ved en kontraktforlængelse, vurderer eksperter over for Ekstra Bladet.

I første omgang mener James Ducker dog ikke, at danskeren har de store muligheder for at erobre pladsen i buret fra spanske David De Gea.

"Der er ingen tvivl om, at spanieren på sigt er udset til at være førstemålmand, hvilket prisen (ca. 160 millioner kroner, red.) da også indikerer," vurderer han.

Kilde: Ekstra Bladet