Lindegaard-rival skyld i choknederlag
Alex Ferguson kunne i dag fejre sin 70-års fødselsdag. Kunne han vælge om, havde han nok valgt en anden målmand til dagens opgør. Foto: wikimedia/ Austin Osuide
Anders Lindegaard var bænket i dagens opgør mod Blackburn. Det fortryder Sir Alex Ferguson muligvis nu.

Sir Alex Ferguson kunne i dag fejrer sin 70-års fødselsdag hjemme foran et fyld Old Trafford, der så frem til en gengivelse af sidste års opgør mod Blackburn, der endte 7-1 til United.

Men sådan gik det bestemt ikke i dag. Efter en god start, hvor Manchester United dog ikke fik scoret, kom Blackburn langsomt med i kampen.

Men på Blackburns første angreb, blev Samba nedlagt af Dimitar Berbartov i feltet. Straffe og 1-0 til Blackburn på mål af Yakubu.

Anden halvleg startede som første. Med et tungt United-pres. Men sløjt forsvarsspil tillod Yakubu at presse sig forbi tre United forsvarere, hvorefter han lavede tunnel på den spanske målmand De Gea. Og så var en 2-0 chokføring en realitet.

United reducerede ved Berbartov ét minut efter - og så begyndte Old Trafford at kunne lugte et af de legendariske comebacks. Forventningerne blev ikke sat yderligere ned, da Berbartov scorede sit andet og udlignende mål efter 62 minutter, efter flot forarbejde af Valencia.

Herefter startede United et pres, som de færreste hold ville kunne modstå. Men det gjorde Blackburn.

Med 10 minutter igen fik udeholdet et hjørnespark , og så tog Lindegaards rival, spanske David De Gea, sagen i egen hånd. Eller det gjorde han netop ikke.

I et akavet forsøg på at komme ud og bokse bolden væk, måtte han se sig slået på fysikken af Blackburns midterforsvarer Grant Hanley, der i to omgange fik headet bolden i mål.

Blackburn vinder 3-2 på Old Trafford.