Lindegaard revser Norge

Den danske reservekeeper var alt andet end imponeret over den norske modstand.
Anders Lindegaard var glad for, at danskerne fik sat Norge på plads.
Anders Lindegaard var glad for, at danskerne fik sat Norge på plads. Foto: Scanpix Denmark, AFP, Jens Nørgaard Larsen

Det var ikke til at se, at Norge er rangeret som verdens 12. bedste landshold og Danmark blot er nummer 21, da de tørnede sammen i aftes.

Det var da også præcis det, som den danske reservekeeper og Manchester United-målmand, Anders Lindegaard, pointerede over for norske medier efter kampen.

"Desværre for Norge viste denne kamp, hvad danskerne har snakket om. Niveauforskellen var overraskende stor, og jeg synes ærlig talt, at Norge var dårlige," sagde målmanden efter kampen til den norske avis, Verdens Gang.

Anders Lindegaard er højt respekteret for sin tid i den norske klub Aalesund, hvor han var en af holdets største stjerner. Så kritikken fra netop ham gør nok ekstra ond på nordmændene.

"Jeg har hele tiden sagt, at Danmark var et klart bedre hold end Norge. Vi er bedre spiller for spiller. Norge har levet i en illusion om, at man er bedre, end man egentlig er," uddybede målmanden, der har en fortid i norske Aalesund.

Han fortalte desuden, at det eneste flotte resultat, Norge havde præsteret, var sejren over Portugal på 1-0, som kom i hus for præcis et år siden på hjemmebanen i Oslo.

Resten af Norges sejre i kvalifikationen har været pligtsejre, slår den danske målmand fast.

På VG's hjemmeside strømmer det ind med kommentarer til Lindegaard udtalelser, hvor de fleste på nuværende tidspunkt, erklærer sig enige med målmanden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.