Liberal Alliance vil tale gæld og job

Tre mærkesager vil være i fokus hos Liberal Alliance. Arbejdspladser, gæld og private investeringer.
Anders Samuelsen og Simon Emil Ammitzbøll står i spidsen for Liberal Alliance, der går til valg på jobskabelse, private investeringer og nedbringelse af gælden.
Anders Samuelsen og Simon Emil Ammitzbøll står i spidsen for Liberal Alliance, der går til valg på jobskabelse, private investeringer og nedbringelse af gælden. Foto: Finn Frandsen / POLFOTO

Liberal Alliance (LA) har for alvor skudt deres valgkamp i gang i dag. Partiets har i dag samlet alle sine folketingskandidater i Landstingssalen på Christiansborg.

Lederen af partiet, Anders Samuelsen, skød mødet i gang med at fortælle, at LA vil sætte spot på tre mærkesager i valgkampen: Arbejdspladser, private investeringer og gæld.

Budskabet fra Liberal Alliance er, at det er afgørende for Danmarks fremtid at få nedbragt gælden, for ellers er risikoen, at de dygtige og flittige hoveder forlader Danmark. Partiet vil ud over gælden have fokus på at få skabt arbejdspladser, og man har en vækstplan klar, der skal skabe 210.000 arbejdspladser.

Anders Samuelsen gjorde det også klart, at Liberal Alliance står helt uden for diskussionen om alliancer på tværs af blokkene. Det kommer efter, De Konservative og De Radikale har aftalt at gøre op med blokpolitikken, når der skal vedtages eksempelvis finanslov.

"Valget er ved at udvikle sig til en bogstavleg. Den deltager vi ikke i," fastslog Anders Samuelsen og fastslog, at partiet klart peger på Lars Løkke Rasmussen som statsminister.

"Vi håber at få så mange mandater, at vi kan hjælpe Lars Løkke," sagde LA-formanden.

Der er flere kendte ansigter blandt folketingskandidaterne hos Liberal Alliance. Blandt de opstillede er tidligere kuglestøder Joachim B. Olsen og plejehjemsleder Thyra Frank.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.