Leder af herberg politianmeldt

En Varm Seng er netop lukket på grund af dårlig økonomi. Men måske har lederen selv kørt det i sænk ved at bruge donationer på sig selv.
Måske har lederen af hjemløse-herberget En Varm Seng stjålet af kassen. Hun er blevet politianmeldt af tre tidligere ansatte.
Måske har lederen af hjemløse-herberget En Varm Seng stjålet af kassen. Hun er blevet politianmeldt af tre tidligere ansatte. Foto: www.colourbox.com

Herberget En Varm Seng er netop lukket ned, fordi det ikke kunne køre rundt økonomisk og personalet måtte undvære løn.

Nu har tre tidligere ansatte politianmeldt lederen af herberget, April Chris, for at have taget af kassen. Det skriver TV2.

De tre ansatte har givet politiet et læs kvitteringer for indkøb af blandt andet to fladskærme og en jukebox samt barregninger. Tingene er ikke blevet brugt på herberget, siger de.

"Vores bekymring er, at der er gået penge til noget, der ikke har med herberget at gøre. Og det har vi videregivet til politiet, og så er det op til dem at vurdere, hvorvidt pengene er gået til, hvad de skulle," siger en af de tidligere ansatte.

Herberget åbnede dørene i januar 2010. Det offentlige og private virksomheder har tilsammen doneret flere millioner til at få projektet til at køre rundt.

April Chris har ikke ønsket at kommentere sagen til TV2.

Kilde: TV2

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.