Mascha Vang taget som tyv

Den blonde babe havde svært ved at holde fingrene for sig selv og stjal et helt fad med cupcakes under en festival.
Mascha Vang havde ikke de store kvaler med at stjæle 28 cupcakes til en festival. Arkiv
Mascha Vang havde ikke de store kvaler med at stjæle 28 cupcakes til en festival. Arkiv Foto: Dr Presse, Agnete Schlichtkrull

Du står foran et fad med lækre og velduftende cupcakes, det er lige før lukketid, og din sødetand skriger på sukker. Hvad gør du?

Hvis man hedder Mascha Vang, så rydder man hele fadet og håber på, at ingen ser den slemme ugerning.

Det var under en tøsetur til Ringsted Festival med Kira og Jim Lyngvild, at den tyvagtige blondine fik øje på fadet med de lækre cupcakes i VIP-teltet.

"Og så stjal hun dem sgu. Hun havde tidligere stået høfligt og spist et par stykker, men da ingen så hende, løb hun ind og stjal 28 cupcakes," siger en forarget Kira Eggers til Ekstra Bladet.

Da alle kagerne var blevet proppet ned i en kasse, løb Mascha af sted med dem og gemte byttet i Kiras bil.

"Hun sad og råbte 'Jeg elsker fucking cupcakes', og da hun så havde ædt en masse, fik hun det dårligt," siger Kira, der forevigede Maschas berigelseskriminalitet.

Selv har frk. pilfinger svært ved at se det store problem i sin udåd.

"Jeg gjorde jo bare min borgerpligt. Tænk, hvis de var blevet smidt ud, efter at en havde stået og bagt dem. Det er jo tarveligt. Og jeg har ingen stopklods. Jeg kan blive ved, til jeg kaster op. Og min største svaghed er altså cupcakes," siger hun til avisen.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.