Landmand forstyrret midt i høsten: Gjorde et frækt fund i marken

Landmand Jes Bonde fra Haderslev fandt forleden en fræk genstand i marken, da han var i gang med høsten.
Landmand Jes Bonde fra Haderslev fandt forleden en fræk genstand i marken, da han var i gang med høsten.
Landmand Jes Bonde fra Haderslev fandt forleden en fræk genstand i marken, da han var i gang med høsten. Foto: Privat

Normalt er det afgrøder, landmændene høster på deres marker i august. Men i torsdags var det noget helt andet, den 21-årige landmand Jes Bonde fra Haderslev samlede op fra sine mange tønder land.

Han var netop i fuld sving med arbejdet, da han fik øje på en hvid aflang genstand i markkanten.

- Jamen, jeg kører på marken, og så ser jeg noget og tænker, hov, det ligner sgu en dildo, og det var det sgu også, siger han til TV SYD.

Jes Bonde samlede det pudsige fund op og fortalte straks om det i et opslag på Facebook. En våd sommer har gjort høsten besværlig for mange landmænd, og Jes Bonde tænkte, at et godt grin ville løsne den anspændte stemning lidt op. Han lagde derfor billedet af dildoen ud på en fælles landmandsside, og siden er det strømmet ind med respons.

- Folk synes, det er sjovt. Forleden fandt jeg også en drone i marken, og derfor skrev jeg, at hvis man savner en tur i skyerne, så var man velkommen til at afhente den ene eller det anden genstand hos mig, siger Jes Bonde til Avisen.dk og griner.

- Normalt når vi lægger ting op på vores facebookside, får vi omkring 10.-12.000 views, men med det her har vi nået over 100.000. Det er ret vildt, siger han. 

Ifølge den unge landmand finder han og kollegaerne ofte efterladte genstande i markerne. Foruden en dildo og drone har de også fundet sko og hårbørster.

Jes Bonde er tilknyttet Norbygaard, der er en samling gårde ved Haderslev. Han driver landbrugene bl.a. sammen med sin bror og far.


Jes Bondes facebookopslag:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.