Læge: Skadet FCK-anfører ude i flere måneder
Matthias Zanka Jørgensen må overlade anførerbindet til en klubkammerat de næste par måneder. Foto: Jens Dresling / POLFOTO
FCK's holdlæge vurderer, at anfører Matthias Zanka Jørgensen står til en længere pause.

Knæskaden fra weekendens kamp mod Lyngby sætter FCK-anfører Matthias Zanka Jørgensen ud af spillet i flere måneder. Det fortæller holdets læge, Morten Boesen, på FCK's hjemmeside.

"Zanka har pådraget sig en ledbåndsskade, der gør, at han skal igennem en operation," siger Morten Boesen til FCK.dk.

"På MR scanningen så det ud til at Zankas korsbånd er intakt, men funktionen af det vil vi ligeledes teste under operationen. Dog ser det med ledbåndsskaden alene ud til, at Zanka er ude de næste par måneder," siger Boesen.

Trods den ufrivillige pause, er FCK-anføreren lettet over, at det lader til, at han slipper billigere end først frygtet.

"Jeg er selvfølgeligt skuffet over at skulle stå foran en længere pause og gå glip af en masse spændende kampe her i efteråret, men omvendt er jeg glad for, at det egentligt er bedst case scenario, at det er ledbåndet og ikke korsbåndet, den er gal med," siger Matthias Zanka.

"Jeg skal opereres på torsdag, så der er selvfølgelig et forbehold for at de undersøgelser, der bliver foretaget samtidig der, viser komplikationer med korsbåndet, men umiddelbart ser det godt ud, og jeg er derfor trods alt optimistisk," siger han.

Kilde: FCK.dk