Lady Gaga: Du har en stor penis Hasselhoff
Lady Gaga priserne for bedste fans, bedste kvindelige artist, bedste video og bedste sang med Born This Way. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Joel Ryan) / POLFOTO
Popdronningen er, for uden sin musik og gakkede kostumer, kendt for at være yderst rap i replikken, hvilket hun beviste fra scenen under MTV

Hvis Lady Gaga er i nærheden, så vil det være en god idé nøje at tænke over, hvad man siger.

Det råd burde livredder-legenden David Hasselhoff nok have fulgt, da han på scenen under MTV European Music Award i Belfast tidligere søndag kom med en noget underlig kommentar, der bestemt ikke faldt i god jord hos publikum.

Kommentaren faldt da David Hasselhoff skulle overrække prisen for bedste kvindelige artist, skriver VG.

"Jeg har så mange flotte damer i garderoben ved siden af, at jeg har boret et hul i væggen, så de kan få sig en peeper, og kigge ind, når jeg skifter," sagde en smågrinende Hasselhoff.

Men lige som i salen vandt det heller ikke gehør hos vinderen af prisen, selveste Lady Gaga, der var hurtig med en rap replik.

"Jeg så godt hullet, og du har en stor penis, Hasselhoff," svarede sangerinden igen.

Lady Gaga var den helt store topscorer med fire awards.

For bedste fans, bedste kvindelige artist, bedste video og den, der tilsyneladende har rørt hende mest, bedste sang med Born This Way.

Da hun takkede for dén pris, var hun nærmest rørt til tårer:

"Dette er det vigtigste øjeblik, for det er den mest betydningsfulde sang, jeg har skrevet. Jeg elsker alle jer små monstre," grinede hun rørt med reference til sine meget dedikerede fans.

Kilde: VG