Kyllingen: Contador angriber på første bjerg

Selv om Alberto Contador led en gevaldig nedtur på gårsdagens kongeetape, så tror Michael Rasmussen på, at han vil gå til angreb i dag.
Kyllingen tror på at Albertor Contador vil angribe på dagens etape.
Kyllingen tror på at Albertor Contador vil angribe på dagens etape. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Laurent Cipriani) / POLFOTO

Både Bjarne Riis og Contador har erkendt, at slaget nok er tabt i denne omgang, og at der skal vilde mirakler, hvis det skal blive til en samlet sejr i dette års Tour de France.

Men selv om det ser sort ud for sidste års Tour-vinder, så forventer Michael Rasmussen arr Contador vil

"Nu må vi se, hvordan Contador har det. Men jeg kunne godt forestille mig, at han angriber allerede på Col du Telegraphe, der er den første af de tre hårde bjerge, der venter på den korte etape i dag. Og det betyder, at løbet bliver vildt hårdt. For de andre favoritter kan ikke bare lade ham sejle ud i horisonten, så det er eksempelvis ikke nok, hvis Jens Voigt og Stuart O'Grady bliver sat frem for at trække," skriver Michael Rasmussen i sin klumme i B.T.

Kyllingen er samtidig voldsomt begejstret over den præstation, som Andy Schleck viste i går

"Hvor var det flot, Andy Schleck! Jeg er så glad for, at vi endelig så modet i dette Tour de France. Og at angrebsiveren vandt over revisormentaliteten. Det var hjertet, der var med - og så var der ingen frygt for at tabe," lyder det fra Michael Rasmussen.

Kilde: B.T

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.