Kylie oppe igen
Kylie Minouge er blevet rask efter weekendens forskrækkelse. De aflyste koncerter er blevet flyttet til nye datoer.

Kylie Minogue måtte gå af scenen i lørdags, fordi hun var blevet frygtelig forkølet. Herefter aflyste hun yderligere to koncerter, da det viste, at hun var blevet ramt af en infektion i luftvejene. Dette førte til mange spekulationer om Kylies generelle velbefindende.

Den kønne australske sangerinde måtte aflyse sin ’Showgirl’-turne forrige år, fordi hun var blevet ramt af brystkræft, og just som man troede, at hun var kommet helt over det, begynder hun at aflyse koncerter igen. Men nu viser det sig heldigvis, at sygdommen ikke var så alvorlig som først antaget, for Kylies pladeselskab har meddelt, at koncerterne er flyttet til slutningen af januar i stedet. Derudover giver hun en erstatningskoncert, for den hun måtte forlade på grund af luftvejs-problemer.

»Jeg vil gerne undskylde til dem, der overværede showet,« siger Kylie.

»Jeg håbede, at jeg ville få det bedre i løbet af dagen, men desværre skete det modsatte. Jeg er ked af, hvis folk bliver ulejliget fordi koncerterne bliver flyttet.«

Hvis nogle af dem, der havde billet til de oprindelige koncerter, ikke kan komme, kan de få pengene tilbage, oplyser pladeselskabet.

via Listen To News