Kvindelige online-spillere dyrker mere sex
Bare fordi man nørder spil på nettet, betyder det ikke, at man ikke får "noget på den dumme" - Tværtimod. Foto: Colourbox
Hvis du dyrker online-gaming, får du ifølge en ny undersøgelse mere sex end dine veninder.

Så er der godt nyt til alle computerspillere - Både til fyrene og til tøserne.

En ny rundspørge slår nemlig fast, at kvinder, som spiller på nettet, er både mere sociale, lykkelige samt fysisk og seksuelt aktive.

Det skriver Mashable.com.

Rundspørgen er foretaget for online-spilfirmaet GameHouse blandt 2.000 voksne amerikanere. Kvinderne svarer, at deres spilleri både letter dem for stress (61 procent) og hjælper dem til at knytte bånd til andre mennesker (16 procent).

Den kønsmæssige fordeling af online-spillere er - modsat hvad man måske skulle tro - ganske lige. Men tilsyneladende er kvinder altså mere udadvendte, hvis de spiller, end hvis de ikke spiller. 41 procent af kvinderne 'socialiserer' mindst én gang dagligt med andre, og det er ti procent mere end dem, som ikke spiller online.

Ifølge undersøgelsen, så er over halvdelen af de spillende tøser gifte eller lever med en partner. 38 procent af dem har sex mindst én gang om ugen mod 34 procent iblandt deres veninder, som ikke spiller computer.

Kilde: Mashable