Han begik brutalt røveri - har du set ham?
Manden, der mandag begik et farligt røveri mod en guldsmedeforretning i Røvovre Centrum. Købehavns Vestegns Politi
Købehavns Vestegns Politiet fotoefterlyser røver, som mandag truede personalet i en gudsmedeforretning i Rødovre Centrum med en pistol, knuste en smykke-montre og stjal dyre fingerringe. Også hans medhjælper efterlyses.

Ekspedienterne i en guldsmedeforretning i Rødovre Centrum blev mandag kl. 10.30 udsat for en chokerende hændelse, da en muskuløs mand ind i butikken og begik, hvad politiet karakteriserer som et "særligt farligt røveri".

Manden truede personalet med en pistol, knuste en montre og stjal en del smykker – primært værdifulde fingerringe.

Han forlod centeret mod øst mod Højnæsvej og blev samlet op af en medgerningsmand med sølvfarvet integralstyrthjelm på en sort knallert/scooter.

I håb om at få opklaret røveriet offentliggør Københavns Vestegns Politi nu overvågningsfotos af de to røvere (se nederst i artiklen).

Manden, der kom ind i butikken, beskrives som 20-25 år gammel, cirka 190 centimeter høj, muskuløs af bygning og med lys hudfarve. Han var iført en mørk jakke med hætte, mørkegrå arbejdsbukser og sorte sko med hvid sål. Han medbragte en sort skuldertaske.

- Har nogen set de to mænd før, under eller efter røveriet, så hører vi meget gerne fra dem, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen.

Henvendelse døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.

Den formodede røver taget af overvågningskameraet. Foto: Københavns Vestegns Politi

I guldsmedeforretningen smadrede han glasmontrer. Foto: Københavns Vestegns Politi

Røveren og hans kumpan stikker af på en scooter/knallert. Foto: Københavns Vestegns Politi

via Listen To News