Krølhåret teenager jagtes for barnevoldtægt
Politiet jagter lige nu en teenager, som man mistænker for at have begået en voldtægt af et barn. Foto: Colourbox / POLFOTO
Et vidne er lige nu i forhør i sagen om voldtægt af et barn i Jylland. Politiet leder dog stadig efter voldtægtsmanden.

Midt- og Vestjyllands Politi er nu igang med en intens jagt på en ung mand, som menes at stå bag en voldtægt af en ti-årig pige lørdag aften.

"Han er beskrevet som en ung mand på 16-18 år med afrikansk udseende og med et kort, krøllet hår," fortæller efterforskningsleder Michael Kjeldgaard til Newspaq.

Det er ham, politiet mistænker for at stå bag voldtægten af den ti-årig pige i skoven ved Gullstrup nord for Herning lørdag aften.

Hun blev sammen med sin ni-årige veninde truet af en unge mand med kniv. Den ni-årige slap dog væk, men mens hun advarede sine forældre, så voldtog manden den ti-årige.

En kvindelig hundelufter hjalp pigen hjem efter overgrebet, og siden har politiet ledt efter hende. Søndag formiddag fik politiet så kontakt til hende, og hun bliver forhørt i sagen.

Og der er tale om en grov sag, fortæller Kjeldgaard.

"Pigen har det efter omstændighederne godt. Men hun har været igennem en meget, meget, meget traumatisk oplevelse, og det vil tage noget tid, før hun kommer sig oven på det. Det er der ingen tvivl om," siger Michael Kjeldgaard.

Selvom voldtægt af så lille et barn for mange vil lyde helt uforståeligt, så er det ikke et enestående tilfælde, fortæller efterforskningslederen.

"Det er desværre ikke første gang, at unge piger bliver forulempet, men det er heldigvis ikke noget, der sker særlig tit. Men det er en meget alvorlig forbrydelse, som pigen har været ude for," understreger Michael Kjeldgaard.