VORES VALG

Kristian J: Jeg er ikke bange for Vestager

Selvom gruppeformand Kristian Jensen tidligere har advaret imod at stemme på De Radikale, støtter han Lars Løkke Rasmussens udmelding.
Det er udelukkende på grund af deres "legekammerater", at Kristian Jensen tidligere har advaret imod Det Radikale Venstre.
Det er udelukkende på grund af deres "legekammerater", at Kristian Jensen tidligere har advaret imod Det Radikale Venstre. Foto: Magnus Møller / POLFOTO

Venstre kan sagtens fortsætte reformsamarbejdet med De Radikale, hvis blå blok vinder valget.

Sådan lyder det fra gruppeformand i Venstre, Kristian Jensen.

Og dermed bakker han op om sin formand Lars Løkke Rasmussens udstrakte hånd til Margrethe Vestager og Co.

"Jeg er ikke bange for at arbejde sammen med Det Radikale Venstre efter folketingsvalget. Det, jeg er bange for, er, at de vil gøre Villy Søvndal (SF) til udenrigsminister og Ole Sohn (SF) til skatteminister," siger Kristian Jensen til Newspaq.

For få dage siden gentog han udfaldet mod De Radikale, som han også tidligere har advaret imod.

Men det er udelukkende på grund af deres "legekammerater", siger han om partiet, som VK-regeringen og Dansk Folkeparti i foråret indgik aftalen om den store tilbagetrækningsreform sammen med.

"Det Radikale Venstre har taget medansvar for en række vigtige beslutninger. Problemet er, at at Margrethe Vestager skal arbejde sammen med Johanne Schmidt-Nielsen og Villy Søvndal, fordi hun peger på en statsminister, der er afhængig af den yderste venstrefløj," siger Kristian Jensen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.