Konkurrent: Saxo Bank stærkere end de ser ud

I dag angriber Contador og favoritternes styrke testes for alvor, forudser sportsdirektør Johan Bruynell. Især Cadel Evans skal passe på.
I dag testes rytterne for alvor, når det går over tre bjerge. Heraf er to uden for kategori.
I dag testes rytterne for alvor, når det går over tre bjerge. Heraf er to uden for kategori. Foto: Colourbox

Bjarne Riis' cykelmandskab er blevet kritiseret lige siden touren startede. Hjælperytterne er ikke stærke nok og kan ikke hjælpe Contador tilstrækkeligt, når det gælder i bjergene, har det blandt andet lydt.

I dag rammer feltet bjergene, og kritikerne bliver gjort til skamme, forudser RadioShacks sportsdirektør Johan Bruynell imidlertid ifølge sporten.dk.

"Jeg tror ikke, at Saxo Bank-SunGard er så svage, som man tror," siger Bruynell til sporten.dk og uddyber:

"De har en stærk leder, og jeg tror, at de kommer til at klare det fint i bjergene. Jeg tror, at torsdag bliver ruten bedre for dem, end den gør for så mange andre hold."

Schleck-brødrene har dog stadigvæk en fordel i bjergene, når man måler på holdenes individuelle styrke, for Team Leopard-Trek har et klart stærkere hold, mener Bruynell.

Dagens etape, som truer med tre store bjerge, kommer til at byde på masser af drama, lover sportsdirektøren.

"Jeg forventer, at Contador angriber. Han skal tage tid tilbage på specielt Cadel Evans. Måske ikke helt så meget på Schleck-brødrene, for Contador kører en meget bedre enkeltstart end dem, men han skal helt sikkert tage tid til Cadel Evans, og det bliver kampen torsdag," siger Bruynell.

Kilde: sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.