Kongens oldebarn skal giftes med tinder-date
Camilla af Rosenborg (tv) ses her sammen med sin eks-mand Mikael Rosanes og tvilligesøsteren Josephine komtesse af Rosenborg, som også har mistet sin titel af komtesse på grund af ægteskab og siden er blevet skilt. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix (arkiv)
Der var solskin, champagne og ring, da kæresten friede til Camilla af Rosenborg.

Hvor ellers end en borg eller et slot frier man til en komtesse?

Det må Ivan Ottesen have tænkt, da han skulle finde et romantisk sted til at fri til Camilla Alexandrine Kristine komtesse af Rosenborg - eller bare Camilla af Rosenborg, som hun oftest benævnes i medierne.

Men den er god nok. En lykkelig Camilla af Rosenborg fortæller til Billed Bladet, at det var netop det der skete:

- På en helt almindelig søndag spurgte Ivan, om vi skulle tage en tur til Helsingør og gå en tur i det dejlige solskin. Da vi så nåede Kronborg, havde han champagne klar og tog en ring frem til mig. Han faldt på knæ lige foran Kronborg.

Frieriet er helt friskt og foregik i går, søndag, på årets hidtil varmeste dag. Og den tidligere komtesse var ikke i tvivl, da Ivan faldt på knæ:

- Jeg drømte slet ikke om, at jeg ville finde kærligheden og Ivan. Det er fantastisk, at vi var det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Mødtes på Tinder

Hun og Ivan mødte hinanden på dating-appen Tinder for godt et år siden. Parret flyttede sammen sidste år, og hvis Billed Bladet har detaljerne på plads, så ringer bryllupsklokkerne formentlig til august.

Bryllup tog titlen

Camilla af Rosenborg mistede faktisk formelt sin titel som komtesse, da hun i maj 1995 blev gift med Mikael Rosanes. Hun har børnene Anastasia, Ludwig, Leopold og Theodor sammen med den 20 år ældre Mikael Rosanes, mens Ivan har datteren Isabella.

Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes fortalte i eftersommeren 2016, at det gik som de havde spået med deres ægteskab: De skulle skilles på grund af den store aldersforskel.

Komtessen er oldebarn af kong Christian X, der er dronning Margrethes bedstefar.