Derfor blev Camilla af Rosenborg skilt
Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes forhold holdt i 25 år. Foto: Nils Meilvang/Scanpix/arkiv
Allerede sidste år boede Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes i hver sin ende af deres villa. Mikael Rosaens forudsagde bruddet, da parret mødtes første gang.

Forleden kom det frem, at Camilla af Rosenborg, dronning Margrethes grandniece, skulle skilles fra sin 20 år ældre mand, Mikael Rosanes.

Begge har gennem tiden nævnt den store aldersforskel som en mulig bombe under deres ægteskab.

Bebudet brud

Den 63-årige Mikael Rosanes fortæller til Billed-Bladet, at han allerede, da parret blev forelskede i 1991, havde sagt, at forholdet kun ville holde til han var 60 år, og Camilla af Rosenborg var 40 år.

Og det fik han stort set ret i.

I februar sidste år sagde Camilla af Rosenborg blandt andet til Billed-Bladet

- Mikael var så meget ældre end mig, dengang vi mødte hinanden, og derfor var han naturligt nok mere dominerende, end jeg var. Han lagde kortene for, hvordan det hele skulle være. Nu, hvor jeg er blevet voksen, stopper jeg op og tænker: Hvem siger egentlig, at det skal være sådan? Der er mange issues ved en stor aldersforskel, og jeg tror, at hvis vi vælger at gå fra hinanden på et tidspunkt, så vil det helt klart have noget med aldersforskellen at gøre.

Allerede på det tidspunkt boede parret i hver sin ende af deres 500 kvadratmeter store hus i Bistrup ved Birkerød, skriver BT.

Svært efter forældrenes død

Camilla af Rosenborg var netop kommet igennem et par svære år efter i 2013 at have mistet begge sine forældre til kræften.

Hun havde ikke sine forældre og følte for første gang i sit liv, at der ikke var nogen, hun "skulle stå til ansvar for", skriver avisen.

Det var også på det tidspunkt, at tvillingesøsteren Josephine af Rosenborg blev skilt fra sin mand gemmen 16 år.

Vi har det godt

At ægteskabet således skulle ende lå derfor i kortene allerede, da Camilla af Rosenborg som 18-årig mødte den dengang 38-årige Mikael Rosanes under under en PR-tur til Cannes og Paris. Mikael Rosanes var på det tidspunkt gift og far til to børn fra to forskellige ægteskaber.

Parret besluttede at gå fra hinanden allerede i april, fortæller Camilla af Rosenborg til BT. Hun fortæller desuden, at de begge to har det godt og til Billed-Bladet siger parret:

- Der har ikke været en dag, hvor vi ikke har talt sammen eller i det mindste talt med hinanden flere gange over telefonen, men nu kappes "navlestrengen", og vi går hver til sit.


Camilla af Rosenborg mistede sin komtesse-titel, da hun i 1995 blev gift med Mikael Rosanes, fordi han ikke er adelig. Hun beholdt dog titlen "af Rosenborg" som hendes borgerlige efternavn. Her ses det nyskilte par med deres førstefødte, Anastasia, som kom til verden i 1997. Parret har desuden sønnerne Ludwig (født 2000), Leopold (født 2005) og Theodor (født 2008). Foto: Bent Midstrup/Scanpix/arkiv

via Listen To News