Prinsesse Diana fortryllede alle - både prinser, borgere og tjenestefolk - da hun levede. Især én kok, der både har stået i prinsessens og dronning Elizabeths køkken, er i dag stadig bevæget over den folkekære prinsesses tidlige død.
Kokken Darren McGrady besøger af og til prinsesse Dianas gravsted på den private ø i Northhamptonshire, og ved hans sidste besøg i 2014 mødte han et noget bedrøvende syn. Det skriver The Telegraph.
Gravstenen var nemlig mosset fuldstændig til, og øen var bevokset med træer og buske.
Det fik den vrede kok til tasterne, og på Twitter lagde han billeder ud af gravstenen og skrev, at han var ked af at se Dianas bror forsømme hendes grav - og at der burde blive ryddet op på øen.
Det sker nu endelig - to år efter.
Charles Spencer, den 51-årige bror til prinsesse Diana, har nemlig ifølge The Telegraph annonceret, at gravstedet skal igennem en gennemgribende forvandling. Renoveringen, der skal blandt andet skal redesigne den ovale sø ved øen, kommer til at koste flere millioner pund. Desuden skal der også ryddes op i øens vegetation, der rummer 38 forskellige arter egetræ - et for hvert år, Diana levede.
Transformationen af gravstedet kommer til at stå færdig til 20-års-dagen for prinsessens død i august 2017. På samme tid åbner Dianas to sønner, prinserne William og Harry, en mindehave for deres mor ved Kensington Palace.
/ritzau/FOKUS