Ny afsløring: Prinsesse Diana søgte ly hos Hollywood-par
Prinsesse Diana søgte tilflugt hos kendis-par, da alt omkring hende var kaos.  FOTO: Scanpix
Prinsesse Diana søgte hjælp og støtte hos Hollywood-parret Goldie Hawn og Kurt Russell, da hun og prins Charles lå i skilsmisse.

Som verdens mest omtalte og forfulgte prinsesse har det ikke været nemt at være i et ægteskab, som ikke gled på skinner.

Det var ikke desto mindre situationen for prinsesse Diana i starten af 90erne, hvor en skilsmisse fra prins Charles synes uundgåeligt. I den svære periode søgte hun sammen med sønnerne William og Harry til udlandet for at få lidt ro, og fik i den kaotiske tid hjælp af ingen ringere end kendis-parret Goldie Hawn og Kurt Russell.

Hun boede i en periode på deres ranch i Colorado, skriver HER&NU.

Det er Kurt Russell selv, som har afsløret Diana, da han i forbindelse med filmen "The Hateful Eight" besøgte The Late Late Show with James Corden.

Hyggede sig med drengene

Skuespilleren fortæller, at han i start 90erne mødte Charles og Diana til en premiere, og her fortalte prinsessen om sit anstrengte forhold til paparzzier. 

Kurt Russell tilbød i den forbindelse, at Diana altid kunne besøge ham og konen på deres ranch, hvis hun havde brug for lidt ro.

Det tilbud gjorde Diana senere brug af, og skuespilleren fortæller, det var hans kone og Dianas daværende svigerinde, hertuginden af York Sarah Ferguson, som fik det i stand. Goldie Hawn og Sarah Ferguson var nemlig allerede bekendte.

- Jeg tror, at Diana havde lyst til at tilbringe tid med drengene og de var velkomne, så de kom og blev i ti dage på ranchen og hyggede sig, siger han.

Kurt Russell fortæller samtidig, at Diana kom utrolig godt ud af det med deres husholderske Bonnie:

- De blev meget tætte og hvert år til jul fik hun et smukt kort fra Diana.