Kendt tv-vært skifter til Aftenshowet

Han er kendt som nyhedsvært på TV 2 News og "Presselogen", men nu skal Mark Stokholm være vært på Aftenshowet på DR1.
Mark Stockholm skifter kanal fra TV 2 til Aftenshowet på DR.
Mark Stockholm skifter kanal fra TV 2 til Aftenshowet på DR. Foto: Fotograf: Robin Skjoldborg/TV 2

Hvis tv-seerne fortsat vil se Mark Stokholm på tv-skærmen, så må de fra den 1. oktober skifte kanal til fra TV 2 til DR1.

Her vil den erfarne tv-vært nemlig være at finde på Aftenshowet, hvor han skal prøve kræfter med den lidt mere bløde side af journalistikken.

"Efter at have arbejdet med hardcore-nyhedsstof i fem år har jeg lyst til at prøve noget andet. Aftenshowet er et sted, hvor man går folk på klingen i skarpe interviews, men også stedet, hvor man hygger om seerne. For mig at se får jeg dermed det bedste fra begge verdener. Det er en kæmpe udfordring, som jeg glæder mig til at gå i gang," siger Mark Stokholm til Billed Bladet.

Redaktionschefen for Aftenshowet, Ole Rahbek Kristensen, glæder sig også til, at Mark Stokholm starter.

"Mark Stokholm er en garvet journalist, der kan sit journalistiske håndværk fra mere end fem år på direkte fjernsyn. Jeg er sikker på, at han kan være med til at give journalistikken i Aftenshowet et yderligere løft i den retning, vi gerne vil, og være både skønt og begavet selskab for DR1's seere", siger han.

Modsat tidligere år sender Aftenshowet i år hele sommeren igennem - henholdsvis fra Amager Strand og fra Tangkrogen i Aarhus.

Kilde: Billed Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.