Kontant-vært deler seng med skandalekendis
Det går stærkt i Kåre Quists kærlighedsliv. Han flytter nu sammen med sin meget nye kæreste, Tine Røgind. Foto: DR Presse, Kirsten Ellebæk
DR-værten Kåre Quist flytter sammen med sin kæreste Tine Røgind, der i foråret blev dømt for at have blandet sig i politiets arbejde.

Til daglig er Kåre Quist manden, der jagter svindlere og skurke. Nu deler han adresse med en kvinde, der ikke altid har fulgt dydens smalle sti.

I maj blev den tidligere Krimi5-vært Tine Røgind dømt for at have været ulovligt i kontakt med sin ekskæreste, mens han var isolationsfængslet i en narkosag. Hun fik syv dages betinget fængsel.

Nu ser livet noget lykkeligere ud for den 30-årige journalist. Hun har nemlig flyttet sammen med sin kæreste, DR-værten Kåre Quist. Det skriver Se & Hør.

Den populære svindlerjæger har ellers ikke fået solgt sin egen lejlighed på Vesterbro, men de to kan tilsyneladende ikke vente, så han er flyttet til Hellerup, hvor hun har en andelslejlighed.

Og de må da også stadig være nyforelskede. Det er kun et par måneder siden, deres forhold kom ud i offentlighedens lys. Tidligere i år blev Kåre Quist skilt fra sin kone Karen Pallisgaard, som han i øvrigt ejer Vesterbrolejligheden med.