Kendt tv-vært i bitter strid: Nu tager hun til genmæle
Cecilie Hother (billedet) og Rie Jensen strides om kosmetikvirksomheden CeriX. Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix (arkiv)
Tv-værten Cecilie Hother tilbageviser tidligere samarbejdspartner beskyldninger om, at hun "ikke skulle have passet sit arbejde".

Det passer ikke, når Cecilie Hothers tidligere samarbejdspartner, Rie Jensen, beskylder TV 2 Fri-værten for ikke at have gjort sit arbejde.

Det skriver Cecilie Hothers kommunikationsrådgiver, Anna Thygesen, i en mail til Ekstra Bladet.

Cecilie Hother og Rie Jensen strides om kosmetikvirksomheden CeriX og skal mødes i retten til september.

Blandt andet beskylder Cecilie Hother Rie Jensen for at gennemtvinge et salg af CeriX til et nyt holdingselskab, som Rie Jensen ejer.

Rie Jensen beskylder i en mail til avisen Cecilie Hother for at hun intet har "foretaget sig i de godt 3 måneder, hun var 'aktiv' i selskabet, på deltid". Samtidig skriver Rie Jensen, at Cecilie Hother "har opnået en gevinst på langt over en million kroner".

I mailen til Ekstra Bladet skriver Anna Thygesen, at Cecilie Hother "på intet tidspunkt er gjort misligholdelse gældende fra Rie Jensens side, så hendes nye beskyldninger om, at Cecilie ikke skulle have passet sit arbejde, er simpelthen ikke rigtige".

Anna Thygesen skriver desuden, at "Cecilie Hother har trukket stikket og forsøger i disse dage at bearbejde tabet af sin søn".

via Listen To News