TV2-vært i bittert opgør: "Føler mig snydt og bedraget"
Cecilie Hother og hendes tidligere partner i klinikken CeriX skal afgøre strid i retten. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix (arkiv)
Tv-værten Cecilie Hother og hendes tidligere forretningspartner, Rie Jensen, er røget i flæsket på hinanden før retssag.

Uoverensstemmelser om ejerforholdet af klinikken CeriX betyder, at tv-værten Cecilie Hother og hendes tidligere forretningspartner, Rie Jensen, skal mødes i Københavns Byret.

Ifølge B.T. har Cecilie Hother sagsøgt Rie Jensens holdingselskab for brud på selskabsloven. Den påstand understøtter Cecilie Hothers advokat.

- Jeg er blevet tvunget til at sælge mit livsværk mod min vilje, så jeg føler mig selvfølgelig snydt og bedraget, fortæller Cecilie Hother til B.T.

Cecilie Hother fortæller til B.T., at Rie Jensen på en generalforsamling i december 2017 valgte at stemme for at sælge CeriX-klinikkerne til sit eget holdingselskab. Prisen var ifølge tv-værten angiveligt en del lavere end vurderet af en revisor og lavere end, hvad Cecilie Hother havde budt.

Forslaget gik igennem, fordi Rie Jensen med en ejerandel på 70 procent af det selskab, der ejer CeriX-klinikkerne, kunne underkende Cecilie Hothers ejerandel på 30 procent, skriver avisen.

"Løgne" og "afpresning"

I en stribe af beskyldninger mod Cecilie Hother forsvarer Rie Jensen sig på Facebook.

Hun skriver blandt andet, at Cecilie Hother har været "et bekosteligt bekendtskab", og at de seneste to år har været præget af "følelsen af dyb urimelighed", "løgne", "stress" og "afpresning".

Rie Jensen skriver også, at Cecilie Hother kun har "været på klinikken 3-4 gange siden 2016":

"Dette konfronterede jeg hende med flere gange over et års tid, hvilket beklageligvis ikke førte til en ændring", skriver Rie Jensen, og tilføjer, at Cecilie Hother har truet med at ”smadre mig og CeriX i pressen og ødelægge virksomheden, hvis ikke hun fik 10,7 mio. kr for sine 30 % af CeriX".

Rie Jensen skriver også at Cecilie Hother betalte 50.000 kroner for at blive en del af virksomheden.

"Måske er det på tide at Cecilie ser lidt indad og får lidt selverkendelse, for det må da være forfærdeligt at have det sådan", skriver Rie Jensen.

I et svar på Rie Jensens angreb på Facebook, beskylder Cecilie Hother overfor B.T. Rie Jensen, at "gå på kompromis med patientsikkerheden":

"Bl.a. derfor valgte jeg at afbryde samarbejdet", skriver Cecilie Hother.

via Listen To News