Kendt tv-vært er blevet mor igen
Mette Walsted Vestergaard gjorde i tirsdags sin mand, Michael Kristiansen, far til fem. Foto: Miriam Dalsgaard / POLFOTO
Tv-vært Mette Walsted Vestergaard og den politiske meningsmager Michael Kristiansen har fået en lille søn.

En lille ny tv-baby er kommet til verden.

TV Avisens Mette Walsted Vestergaard har nemlig født en lille søn i onsdags, skriver ekstrabladet.dk.

- Vi fik en søn, og han blev født på Rigshospitalet kl. 11.32. 'Lillebror', som han indtil videre bare hedder, vejede 4010 gram og målte 52 cm. Han har mørkt hår lige som mig og ligner derudover sin far på en prik, fortæller en meget lykkelig nyhedsvært til ekstrabladet.dk.

Sammen med sin mand, Michael Kristiansen, har hun i forvejen datteren Agnes. Derudover har Kristiansen Malthe på 16 år, Fiona på 13 og Samuel på seks år fra sit tidligere forhold, så det er nu blevet til noget af en børneflok.

Ifølge tv-værten er hele familien meget glade for det nye medlem i flokken. Fødslen gik desuden godt, og Mette Walsted Vestergaard er for længst hjemme igen og nyde sin lille baby. Og arbejdet på TV Avisen fylder ikke så meget i tankerne lige nu.

- Jeg har selvfølgelig orlov nu og ved egentlig ikke rigtig, hvornår jeg går i gang igen, siger den 39-årige vært til ekstrabladet.dk.

Kilde: ekstrabladet.dk