Kendt radiovært stopper: Det skal hun lave
Hver fredag har Sara Bro sammen med lyttere på P3 hjulpet folk med deres problemer. (Foto: Foto: Petra Kleis/DR)
DR-værten Sara Bro skal igen til at lave TV.

Sara Bro har været fast inventar for trofaste P3-lyttere hver fredag formiddag, hvor hun og andre lyttere har hjulpet folk med både store og små problemer. Men på fredag er det sidste gang, man kan høre Sara Bros stemme i radioen, når radioprogrammet kører for sidste gang.

I stedet får hun sit eget program på DR2. Det skriver den 44-årige TV- og radiovært på sin Instagram-profil. Hvad programmet helt præcist går ud på, vil DR ikke melde ud om, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg har fået mit eget TV show på DR2 i 2019, så på fredag sender jeg for sidste gang på P3. Håber, du lytter med kl. 9-12, skriver Sara Bro.

Ramt af brystkræft

Den populære vært var i en lang række år vært på ’Go’ morgen P3’ med sine medværter Tue Blædel og Tony Scott. Men tidligere i år måtte Sara Bro stoppe med at lave morgenradio på grund af forstadier til brystkræft.

Radioværten blev som 27-årig ramt af brystkræft, og frygten for endnu et sygdomsforløb gjorde, at hun valgte at få begge sine bryster fjernet.

Sara Bro fik lavet nye bryster, men ifølge hendes egen læge var det ikke en god idé at fortsætte som morgenvært, fordi de mange operationer krævede, at Sara Bro fik ro. Derfor stoppede hun på morgenprogrammet og fik senere sit eget radioprogram hver fredag formiddag.

via Listen To News