Kendt komiker skal skilles igen
Før Finn Nørbygaard blev gift med Hanne, var han gift med Mette Sonne, som han har to børn med. Foto: Pressefoto
Nedturen for Finn Nørbygaard ser ud til at fortsætte - han skal nu skilles for anden gang.

Finn Nørbygaards ægteskab er slut efter fire år.

Den 60-årige entertainer skal skilles fra den 15 år yngre Hanne Carina Nørbygaard, som han blev gift med i 2008, skriver ekstrabladet.dk.

- Sagen er den, at Hanne og jeg skal skilles. Vi har gjort, hvad vi kunne, og som de to voksne mennesker vi er, må vi bare erkende, at nu har vi opbrugt de forsøg, der skal være, siger han.

Nedturen ser dermed ud til at fortsætte for Finn Nørbygaard. I 2008 var han forelsket, nygift og havde bankbogen fuld af penge. Men kort efter brylluppet viste det sig, at han var viklet ind i Stein Baggers løgne og fupnumre, og entertaineren mistede alt.

- Det var et Titanic-agtigt mareridt. Jeg sidder den ene dag og tror, jeg har 437 millioner kroner, og dagen efter ved jeg ikke, hvordan jeg kan give min familie mad i morgen. Hvis ikke jeg havde haft min kone, ved jeg ikke, hvad jeg havde gjort, siger han til avisen.

Det var en hård prøvelse for ægteskabet, som dog overlevede dengang. Men nu er løbet kørt, og Finn Nørbygaard flytter til Aarhus, hvor han vil starte forfra.

Kilde: ekstrabladet.dk