Kæmpebøde til argentinsk balladeangriber
Carlos Tevez har ikke spillet siden september, og nu er det endnu sværere for Tevez at komme tilbage på sporet i Manchester City. Foto: Sang Tan / POLFOTO
Carlos Tevez skal betale 90 millioner, fordi han er rejst til Argentina uden tilladelse.

Carlos Tevez var et varmt navn, da han i 2009 skiftede fra Manchester United til lokalrivalerne fra City.

Med 52 mål i 81 kampe i de første to sæsoner blev han en spillemæssig succes for de lyseblå titelaspiranter, men med kun tre optrædender - alle målløse - i denne sæson er den kontroversielle angriber for alvor kommet ud i kulden.

Den argentinske landsholdsangriber har ikke spillet for City, siden han nægtede at varme op og gå på banen mod Bayern München i en Champions League-kamp i september.

Efter bataljen blev Tevez suspenderet og tog uden klubbens tilladelse hjem til Argentina. Og selv, hvis flybilletten var billig, er det nu blevet en meget dyr tur.

Det har kostet Carlos Tevez 90 millioner kroner i mistet løn og bonusser. Udover en decideret bøde på 30 millioner kroner har Manchester City annulleret en loyalitetsbonus på 60 millioner kroner, skriver ESPN.

Carlos Tevez er i løbet af indeværende transfervindue blevet rygtet til både AC Milan, Inter og PSG. Han har for nylig været til forhandlinger med PSG i Paris.

Kilde: ESPN