Jyde har meldt nabo død 100 gange

Politiet har fået utallige opkald fra en kvinde, som hver gang vil anmelde, at hendes nabo er død. "Problemet" er bare, at han lever.
En kvinde har ringet op mod 200 gange til politiet og anmeldt sin nabo død. Men naboen lever i bedste velgående. Modelfoto.
En kvinde har ringet op mod 200 gange til politiet og anmeldt sin nabo død. Men naboen lever i bedste velgående. Modelfoto. Foto: Colourbox

Syd- og Sønderjyllands Politi har modtaget et hav af bemærkelsesværdige anmeldelser det seneste døgn.

En 44-årig kvinde fra Aabenraa har nemlig kimet ordensmagten ned for at anmelde det samme dødsfald.

"Vi har nok fået mellem 100 og 200 opkald fra kvinden. Senest her klokken 08.35," fortæller vicepolitikommissær Bjarne C. Petersen til jv.dk.

Kvinden startede telefonchikanen i går aftes og har altså siden da sat alarmcentralens folk på overarbejdet med sine falske anmeldelser.

Hver eneste gang fortæller hun, at naboen er død. Politiet sendte derfor allerede i går en vogn forbi naboen, men naboen har det fint, og anmeldelsen var altså falsk.

Politiet oplyser, at kvinden kommer fra drukmiljøet i Aabenraa, og hun er ven med en 52-årig mand, som i sidste uge kom med falske anmeldelser til politiet.

Kvinden kan nu se frem til at blive sigtet for misbrug af faresignalet, som kan give op til tre måneders fængsel. Det er hendes ven allerede sigtet for.

Kilde: Jv.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.