Juleglad Michael Ziegler: "Vælter ind med begejstrede mails"
Michael Ziegler går stik imod udviklingen i andre kommuner (Foto: Polfoto/Arkiv)
Høje Taastrup Kommune er en af de få kommuner, der vælger at give medarbejderne julegaver. - Det vælter ind med begejstrede mails, fortæller borgmester Michael Ziegler.

Michael Zieglers indbakke bugnede ikke ligefrem af glade emails, da han som chefforhandler under den 25 dage lange lockout af folkeskolens lærere i april sidste år repræsenterede Kommunernes Landsforening (KL).

Men i Høje Taastrup, hvor Michael Ziegler er borgmester, er forholdet til de kommunalt ansatte væsentlig varmere.

Mens langt de fleste af landets andre kommuner har valgt at sløjfe julegaverne til de ansatte, kunne den konservative borgmester ikke drømme om at gøre det samme.

Heller ikke selvom det ville spare kommunen for godt 800.000 kroner.

Når Tivolis 'sølvkort' om ganske kort tid lander i indbakken hos de 4.000 ansatte i Høje Taastrups Kommune, ved Michael Ziegler godt, hvad der sker.

- Så vælter det ind med begejstrede mails, konstaterer borgmesteren.

Han er overbevist om, at julegaverne kan betale sig.

- Jeg er sikker på, at den her begejstring er noget værd, lyder det fra Michael Ziegler.

Han understreger, at en chef skal vise anerkendelse på mange måder, og at det er den daglige ros, der er den væsentligste for arbejdsglæden.

- Man kan ikke have et lousy arbejdsmiljø og så lappe på det med en julegave. Min pointe er, at man ikke skal underkende værdien af en julegave til sine medarbejdere, lyder det.

via Listen To News