Johnny Depp som spionen Litvinenko
Hollywood-stjernen Johnny Depp skal måske producere og have hovedrollen i en film om den russiske spion Aleksander Litvinenko, der døde af poloniumsforgiftning.

En af de mest spændende mordsager i flere år skal nu filmatiseres. Det er historien om den russiske spion Aleksander Litvinenko, der er blevet skrevet som bog, og som nu skal rykke videre til det store lærred

I filmbranchen siger rygtet, at det bliver ingen ringere end Johnny Depp, der skal producere filmen, og måske endda selv spille hovedrollen. Det skriver det anerkendte filmmagasin Variety ifølge BBC.

Det er Warner Bros, som efter sigende har købt filmrettighederne til bogen, der kommer til at hedde ’Sasha’s Story: The Life and Death of a Russian Spy (Sashas historie: En russisk spions liv og død, red.). Og selskabet har nu bedt Johnny Depps produktionsselskab om at udvikle på historien.

Historien om Aleksander Litvinenko gik verden rundt i december. Den afhoppede russiske spion blev indlagt på et hospital i London i oktober, tydeligvis forgiftet, men han måtte opgive kampen mod døden den 24. november. På grund af hans gentagne kritik af det russiske styre mener mange, at det er her bagmanden til mordet skal findes.