Efter nytår vil en ny mand sidde i direktørstolen hos restauranten Jensens Bøfhus, når Anders Nikolaisen overtager fra Dorte Gleie.
Håbet er, at ny kapital og en ny ledelse kan være med til at genrejse den synkende skude, der siden 2012 har mistet hver tredje restaurant, og således redde de nuværende 1000 job hos restaurantkæden.
Det skriver TV2 Fyn.
- Det er jeg helt sikker på, vi kan. Jeg er sikker på, at rigtig mange danskere har den samme følelse indeni for Jensens Bøfhus, som jeg har. Det er noget, der har fulgt os igennem 30 år, siger Anders Nikolaisen til TV2 Fyn.
Ifølge den kommende direktør vil der komme ekstra fokus på at skabe gode oplevelser for gæsterne, så folk vil vende tilbage til restauranten. Anders Nikolaisen ønsker over for TV2 Fyn ikke at komme nærmere ind på, hvad nedgangen for Jensens Bøfhus skyldes, men udelukkende kigge fremad.
I 2017 havde restaurantkoncernen et underskud på 163 millioner, og på tre år har den tabt mere end 300 millioner kroner.
”Kvaliteten har været dalende”
TV2 Fyn har talt med nogle af stamkunderne på Jensens Bøfhus, og de nye tider med bedre gæsteoplevelser er allerede i gang.
- Det er et sted, hvor vi er kommet igennem årene en gang imellem, men jeg synes, at kvaliteten har været dalende, indtil for et års tid siden, hvor de tog skeen i den anden hånd, så at sige, siger Meatha Hansen til TV2 Fyn.