Jennifer Aniston single igen
Vince Vaughn og Jennifer Aniston er gået fra hinanden efter mere end et år som kærester.

Et af Hollywoods mest celebre par, Jennifer Aniston og Vince Vaughn har slået op. Det fortæller deres talsmænd til People Magazine.

»Efter Jennifers tur til London for flere uger siden, er Jennifer og Vince blevet enige om at slutte deres forhold. Men de fortsætter med at være gode venner i dag,« siger de to talsmænd til People.

Vince Vaughn har siden september været på optagelse i London, hvor Jennifer Aniston altså har besøgt ham, og de har slået op. Beskeden kommer efter flere ugers intens sladderpresse-spekulation omkring parret. Men begge har hårdnakket indtil nu benægtet, at der skulle være noget som helst galt med det glitrende Hollywood forhold.

Aniston og Vaughn begyndte at date i oktober 2005, mens de filmede The Break-Up sammen. Det kom kort tid efter, at Aniston var blevet droppet af sin mand Brad Pitt til fordel for Angelina Jolie.

I lang tid var Aniston og Vaughns forhold udelukkende et vedholdende rygte, mens de begge benægtede, at de var mere end venner. Men til sidst måtte de indrømme, hvor meget de egentlig holdt af hinanden.

Deres forhold har da også hele vejen igennem været udsat for massive spekulationer fra alle sider.

På et tidspunkt måtte Jennifer Aniston en tur forbi Oprah Winfreys talkshow for at benægte rygterne om, at Oprah var i færd med at planlægge og betale for et 45 millioner kroner dyrt bryllup for parret.