Jarvis Cocker vil også til Melodi Grand Prix
Morrissey er ikke den eneste engelske indie-rockstjerne, der gerne vil skrive sange til Melodi Grand Prix. Også koncertaktuelle Jarvis Cocker er lun på grand prix-tanken.

Debatten om de dårlige engelske placeringer ved det europæiske Melodi Grand Prix får nu en lang række af Englands mere respekterede sangskrivere til at melde sig på banen. For en uge siden kom det frem, at Morrisey vist nok var i gang med at strikke en sang sammen, og nu kommer nørde-ikonet og britpop-helten Jarvis Cocker på banen.

Han tilbyder at skrive en sang til konkurrencen i 2008, da han helst ikke vil konkurrere med Morrissey.

»Jeg vil ikke konkurrere med Mozzer, hvis han er med,« udtaler Jarvis til BBC.

»Jeg er sikker på, at han vil skrive noget godt, men min dør står altid åben, hvis de vil spørge mig. Jeg har altid ønsket mig at skrive for dem. Måske gør jeg det næste år.«

Jarvis Cocker, der tidligere var frontmand i britpop-gruppen Pulp, er blevet nomineret til en Brit Award for sin første soloplade, som slet og ret hedder ’Jarvis’. Men han har lovet alle ikke at gentage skandalen fra 1996, hvor han pludselig sprang op på scenen under Michael Jacksons optræden til stor bestyrtelse. Jarvis Cocker med band spiller på Vega i København 28. januar.