Iværksættere starter poker-skole
Ifølge Tobias Storm og Anders Jensen (billedet) bliver pokertræningen den mest omfattende, der nogensinde er i set i Danmark. (Foto: Foto: Mathilde Graversen)
En ny uddannelse er på vej til de spilleglade. To ildsjæle vil lave en pokerlejr, hvor seks udvalgte bliver sat i hård træning.

Det er forbudt at spise søde sager, se film, spille PlayStation og slappe af i en sofa.

Hvis man vil være dygtig til at spille poker og leve af det, skal man træne ligeså hårdt som en professionel sportsudøver. Det er tanken bag det nye projekt: Pokerlejren.

En lejr, hvor seks pokerentusiaster i seks måneder skal træne benhårdt for at optimere deres spil.

- Motivationen bliver større, hvis det ikke er for komfortabelt, siger Tobias Storm, der er en af initiativtagerne bag pokerlejren.

De to stiftere, Tobias Storm og Anders Jensen, selv vil stå for undervisningen, med afsæt i deres egen professionelle pokerkarrierer.

Tobias Storm fortæller, at han tjener, hvad der svarer til en direktørløn. Ellers vil de ikke ud med et tal på, hvor meget de tjener på deres pokerspil, men fortæller, at de er blandt Danmarks bedste pokerspillere.

De seks elever, der bliver udvalgt til Pokerlejren via personlige samtaler, binder sig til en træning, der starter hver morgen klokken otte, og fortsætter indtil deltagerne ikke kan mere.

- Typisk efter 8-14 timer, fortæller Tobias Storm.

Deltagerne får både fysisk træning, strategiske fif og en stram diæt, der alt sammen skal være med til at optimere deres spilleevner.

Der bliver ikke meget tid til andet end poker, dog får deltagerne mindst én fridag om ugen.

- Ideen er at koge pokerspillet ned til det, der er allervigtigst, siger Anders Jensen, der oprindelig fik ideen til Pokerlejren.

I øjeblikket er de to kompagnoner ved at finde lokaler til projektet. Lokaler med plads til både computere og sovepladser.

- Et par af deltagerne har allerede opsagt deres lejlighed og kommer bogstaveligt talt til at leve deres liv i Pokerlejren, siger Tobias Storm.

Pokerlejren starter 1. september 2012.

via Listen To News