Indiana Jones kommer i tilbage 2008
George Lucas afslører, at han er færdig med manuskriptet til den fjerde film i Indiana Jones-serien. Det bliver den bedste nogensinde, lover han.

Indiana Jones svinger atter pisken på lærredet i 2008. George Lucas, der skrev de første tre film i serien, har for nyligt færdiggjort manuskriptet til den fjerde film.

Lucas har lavet manuskriptet sammen med Steven Spielberg, og de to venner går i gang med at filme til næste år.

»Det bliver fantastisk. Det bliver den bedste indtil videre,« siger George Lucas til nyhedsbureauet AP.

Arbejdet med den fjerde Indiana Jones-film har været i gang i flere år, men både Spielberg og Lucas har nægtet at gå i gang, før det helt rigtige manuskript var klart. De tre tidligere film om action-arkæologen spillet af Harrison Ford indspillede i 1980’erne over seks milliarder kroner i biograferne ifølge BBC.

Lucas vil ikke afsløre noget af handlingen i den nye film, som ventes at få premiere i maj 2008. Men han lover, at der vil være »meget interessante mysterier«.

Hovedrollen skal naturligvis spilles af Harrison Ford, som trods sine 64 år ikke mener, at han er for gammel til at jagte svundne skatte og skumle skurke. I oktober sagde Ford, at han var »i form til at spille«. George Lucas håber også, at Indiana Jones far, Dr. Henry Jones Sr., atter vil blive spillet af Sean Connery.

Det vigtigste er dog, at Ford er med, understreger Lucas over for AP:

»Det er mest Harrisons charme, som får det til at fungere.«