Hunk med tømmermænd er den mest sexede
"Hangover"-stjernen Bradley Cooper er kåret til den mest sexede mand i live. Foto: Wikimedia Commons, Creative Commons Attribution, benyupp
36-årige Bradley Cooper er blevet kåret til verdens mest sexede mand af magasinet People.

Hvis du er en flot fyr og har en motorcykel, er du ret godt stillet.

Hvis du oven i købet er Hollywood-stjerne, taler flydende fransk og er god til at lave mad, vil damerne aldrig finde ud af, hvad der ramte dem.

36-årige Bradley Cooper kan sætte kryds ved alle ovenstående kriterier, og det har givet ham titlen 'Verdens mest sexede mand i live', som uddeles af magasinet People.

"Jeg synes, at det er rigtig fedt, at en fyr, der ikke ligner en model, kan have den titel," siger den ydmyge stjerne til People efter kåringen.

Bradley Cooper, der er kendt for "Hangover"-filmene har efter eget udsagn ikke benyttet sig af mulighederne for at høste damer i stor stil, selvom der skulle være gode muligheder.

"Hvis du er single og tilfældigvis er i den her branche, bliver du kaldt en player. Men jeg ser ikke mig selv som damernes mand," siger Cooper, der i samme blød-mand-stil afslører sin første tanke, da han hørte om kåringen:

"Min mor bliver så glad."

Blandt de tidligere vindere af den ærefulde titel er Johnny Depp, George Clooney Hugh Jackamn og Ryan Reynolds, der vandt titlen sidste år.

Kilde: People