Horsens-sejr over Brøndby en million værd
AC Horsens er halvvejs i sæsonen allerede flere skridt foran forventningerne i klubben. Her en af halvsæsonens bedste, Anders Nøhr. Foto: Claus Bonnerup / POLFOTO
Tv-pengene skal fordeles, og efter AaB's nederlag til AGF kan Horsens ved at slå Brøndby sikre sig en million kroner i ekstra tv-penge.

Det summer i AC Horsens, der i den næstsidste superligakamp inden vinterpausen, kan sikre sig en kæmpegevinst på én million kroner.

Efter denne spillerunde, hvor Brøndby mod Horsens er sidste hængeparti, fordeles tv-pengene.

Kan Horsens slå Brøndby, rykker jyderne forbi AaB i tabellen og går fra at modtage fem millioner kroner til at lune sig med seks millioner kroner.

Og nu drømmer klubben om pokalsucces og europæisk fodbold.

"Vi er tæt på noget stort. Jeg ved godt, at der spøger nogle bronzemedaljer, men det vil blive historie, hvis vi spiller os i pokalfinalen og evt. skal ud at spille europæiske kampe. Det vil være flot. AC Horsens er kun 16 år," siger direktør i AC Horsens, Henrik Ravn, til Horsens Folkeblad.

Ifølge den lokale Horsens-avis har klubben kun budgetteret med at opnå en 8. eller 9. plads.

Brøndby kan ikke forbedre sin position og må nøjes med to millioner kroner i tv-penge. Topscoreren er FC København, der modtager 15 millioner kroner.

Brøndby kan stille i stærkeste opstilling, men kan med bange anelser tænke tilbage på mødet i juli, hvor Horsens rejste hjem med en 1-4 sejr.

Gæsterne må se bort fra Mads Agesen, Thomas Kortegaard, Søren Jensen og André Bjerregaard, der alle er ude med skader.