Hollywood-stjerne undskylder 9/11-flabethed
Mark Wahlberg siger undskyld for udtalelse om terrorangrebene i New York 2001. Her ses han i en scene fra filmen "Contraband". Foto: Patti Parret
Mark Wahlberg mener, at han kunne have forhindret terrorangrebet 9/11. Han må nu sige undskyld.

Skuespilleren Mark Wahlberg er kendt for sine roller som pæn fyr i charmerende actionfilm i den mere intellektuelle ende. Men i virkelighedens verden tyder noget på, at han ser Bruce Willis' ansigt, når han ser sig selv i spejlet.

Det kan måske forklare, hvorfor den tidligere undertøjsmodel nu må undskylde for et par uheldige udtalelser om terrorangrebet mod New York i 2001. Et angreb, der som bekendt ændrede verden, men som han i et interview i Men's Journal hævder, at han kunne have forhindret:

"Hvis jeg var på det fly med mine børn, så var det ikke endt, som det gjorde. Der ville have været en masse blod i kabinen på første klasse, og jeg ville så sige 'ok, vi lander et sikkert sted, bare rolig,' siger han i februarnummeret af Men's Journal.

Efterladte til terrorofrene har efterfølgende kritiseret Mark Wahlberg for at udtale sig lidt for kækt om terrorangrebet.

I samme interview bliver han desuden bedt om at kommentere, hvordan han vil tackle det faktum, at hans ældste datter en dag skal på sin første date.

Til det svarer den selvudnævnte og handlekraftige super-mand:

"Når det sker, vil jeg tage stilling til det til den tid. Men det er virkelig ikke en rar tanke, så lad lige være med at stresse mig, okay?"

Kilde: http://www.mensjournal.com/in-the-february-issue-mark-wahlberg