Hollywood-skønheden blev mobbet i gymnasiet
Det er svært at forestille sig, at Charlize Theron ikke altid har været det naturlige centrum for drengenes opmærksomhed. Foto: Peadar O'Sullivan / Flickr
Da hun var barn, var hun kikset og upopulær. I dag er hun en af Hollywoods største stjerner.

I dag er Charlize Theron en af verdens mest succesfulde skuespillere, og hendes billede er banket fast til tusindvis af sengegavle verden over. Men sådan har det ikke altid være for smukke skuespiller, afslører hun over for People Magazine.

"Jeg fik faktisk en del med grovfilen fra syv til 12-års alderen. Jeg var et rod i folkeskolen," fortæller skuespillerinden om sin barndom, hvor hun blev mobbet af de andre børn.

Årsagen til at de andre børn drillede Charlize, skyldtes hendes udseende.

"Jeg havde virkelig nørdede briller, fordi jeg var så blind, som man kunne være, og drengene kunne ikke lide (mig, red.). Jeg havde ikke nogen kærester, men var ofte forelsket, fortæller stjernen, som har bevæget sig langt siden de kiksede år.

I dag har hun massevis af fans, men dengang var hun selv fuldstændig opslugt af skolens smukke pige.

"Jeg var fuldstændig besat af hende. Jeg mener, man kan blive anholdt for den slags i dag. Jeg brød sammen en dag, fordi jeg ikke kunne sidde ved siden af hende," siger hun til People Magazine.

Kilde: People Magazine