Hollywood-gigant genopliver Charlie Sheen
Den kontroversielle Charlie Sheen skræmmer ikke Francis Ford Coppola væk. Foto: Scanpix, AFP, HO
Efter den ydmygende fyring fra 'To og En Halv Mand' får Sheen nu overraskende comeback i Francis Ford Coppolas næste film.

Hollywood-legenden Francis Ford Coppola er berømt og berygtet for sin kompromisløse-stil, når han laver film. Resultaterne - 'Godfather-trilogien' og 'Dommedag Nu' - taler for sig selv.

Nu har Coppola kastet sig over endnu et storstilet projekt. Han har hyret Charlie Sheen til hovedrollen i sin næste film 'A Glimpse Inside The Mind of Charlie Swan III' ('et indre glimt af Charlie Swan III's personlighed', red.), skriver vip.tv2.dk.

Charlie Sheen skal spille en succesfuld grafisk designer, som rammes af en nedtur, fordi kæresten skrider.

Sheen har ellers været dømt ude og færdig efter katastrofeudviklingen på karrierefronten, som inkluderer prostituerede, narkomisbrug, spektakulær fyring fra successerien 'To Og En Halv Mand' og den efterfølgende rablende skandaleturné, hvor han "talte ud".

Men den kompromisløse skuespiller har altså ikke skræmt Coppola væk, som er kendt for ukonventionelle løsninger både foran og bag ved kameraet.

Under indspilningen af 'Dommedag Nu' pressede han for eksempel den alkoholiserede Martin Sheen (Charlies far, red.) til grænserne af det psykisk forsvarlige. Resultatet blev en vidt berømmet skuespil-præstation i en vidt berømmet film.

Om Coppola ser samme muligheder i et samarbejde med Charlie Sheen, forlyder der intet om.

På sidelinjen forbereder Charlie Sheen et tv-comeback med en komedieserie, som er baseret på Adam Sandler-filmen "Anger Management".

Kilde: vip.tv2.dk