Hilary Swank vil af med gratis gaver
Skuespillerinden Hilary Swank skaffer sig af med alle de gratis varer, hun har modtaget som frynsegoder til diverse prisuddelinger.

Hilary Swank har planer om at komme af med alle de gratis gaver, hun har modtaget til diverse prisuddelinger i de seneste år. Den talentfulde skuespillerinde føler sig skyldig over at sidde inde med så mange dyre ting, da hun tidligere som ung håbefuld ukendt var nødt til at låne sig til kjoler inden prøveoptagelser. Nu kaster alle de store modenavne produkter efter hende i håb om lidt gratis reklame. Og det er nu blevet så stort et problem for Swank, at hun nu har som nytårsfortsæt at skaffe sig af med noget af det igen.

»Jeg voksede ikke op med særlig mange ting af den her slags, og nu har jeg bare pludselig alt det her liggende,« siger Swank til The Star Online. Hillary Swank huskes bedst som kvindelig bokser i Clint Eastwoods ’Million Dollar Baby’ fra 2004, men spillede faktisk også med i teenage-serien ’Berverly Hills 90210’ i slutningen af halvfemserne.