Hells Angels aspirant i retten for drab

En 25-årig rocker er i dag i retten, hvor han er står tiltalt for drabet på en 19-årig mand. Drabet startede bandekrigen.
Her et billede fra en anden episode, hvor Brian Sandberg og den drabstiltalte AK81'er, der befandt sig på en café, blev forsøgt dræbt.
Her et billede fra en anden episode, hvor Brian Sandberg og den drabstiltalte AK81'er, der befandt sig på en café, blev forsøgt dræbt. Foto: Local Eyes / POLFOTO

I dag starter den spektakulære retssag mod et 25-årigt AK81-medlem, der er tiltalt for drabet som startede bandekrigen.

Den 25-årige dansk iraner er ved retten i Glostrup tiltalt for drabet på 19-årige Osman Nuri Dogan, der for tre år siden blev skudt ned foran et pizzeria i Tingbjerg ved København.

"Han nægter sig skyldig," oplyser forsvarer Michael Juul Eriksen til tv2.dk.

Den 25-årige betegnes som en central figur i optrapningen af den blodige bandekrig mellem indvandrerbander og Hells Angels. Han har fungeret som livvagt for kendis-rockeren Brian Sandberg.

Da AK81'eren sidste sommer blev tiltalt for mordet på den 19-årige, sad han allerede bag tremmer for et voldsomt kølleoverfald.

Han var med på caféen, hvor Brian Sandberg for to år siden blev forsøgt likvideret. I den forbindelse bar han selv skudsikker vest, men blev ikke ramt af skuddene.

Bandekrigen mellem Hells Angels og indvandrerbanderne har kostet syv dødsofre og i omegnen af 60 er blevet såret, viser en optælling af Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.