Handicapchauffør sparket ned, mens hun hjalp ældre dement kvinde
Handicapchaufføren Susan Noppenau Korreborg forsøgte at hjælpe en ældre dement kvinde indenfor, da hun blev sparket ned. Foto: Tommy Kofoed/Scanpix Ritzau/arkiv
Heldigvis slap hun blot med skrammer, men politiet efterlyser stadig vidner.

I forsøget på at hjælpe en ældre dement kvinde med rollator ind i hendes opgang blev handicapchauffør Susan Noppenau Korreborg forleden sparket ned af en mand på knallert. Episoden skete i Randers.

Det skriver TV2 Østjylland.

Den 32-årige chauffør havde været nødt til at parkere sit køretøj halvvejs oppe på cykelstien for at hjælpe den ældre kvinde ud af bilen.

Det betød, at den modkørende knallert havde svært ved at komme forbi. Ifølge Susan Noppenau Korreborg stoppede manden kort op, råbte hende an for derefter at sparke ud efter hende.

- Da han kører forbi, stempler han ud efter mig med fødder og rammer rollatoren, der ryger ind i mig, så jeg vælter bagover. Jeg falder og når ikke at tage fra, så jeg ryger med baghovedet ned i asfalten, siger hun til TV2 Østjylland.

Susan Noppenau Korreborg skynder sig derefter få den demente kvinde helt indenfor, mens manden gasser op og flygter. 

- Det er en helt absurd opførsel. Det er helt uhørt at sparke ud efter en person, der er ved at hjælpe en ældre, dement dame med rollator, siger Susan til TV2 Østjylland.

Hun er siden blevet tilset af egen læge, der siger, at hun er sluppet med skrækken. Hun har også anmeldt episoden. Ifølge Susan Noppenau Korreborg var der tale om en mand i 30'erne med rødt hår og fregner. 

Handicapchaufføren skriver i et Facebook-opslag, at hun til tider er nødt til at holde lidt inde på fortovet for at hjælpe borgerne ind og ud af køretøjet. Heldigvis, skriver hun, er det noget, de fleste borgere forstår.

Østjyllands Politi efterlyser vidner til episoden. Hvis du ved noget, vil de gerne kontaktes på 114.