Grønkjær fortsætter i CL og Superligaen

Allerede en måned efter han stoppede fodboldkarrieren, har en af Superligaens største stjerner fundet nyt job. Og det er drømmejobbet.
Jesper Grønkjær kan blive på banen, selv om han har indstillet karrieren som fodboldspiller. Fremover skal han arbejde som ekspert og kommentator for Viasat.
Jesper Grønkjær kan blive på banen, selv om han har indstillet karrieren som fodboldspiller. Fremover skal han arbejde som ekspert og kommentator for Viasat. Foto: Wikimedia/i GNU Free Documentation License, Version 1.2

Jesper Grønkjær har fundet nye græsgange, kun en måned efter han indstillede sin aktive fodboldkarriere.

Den tidligere landsholdsspiller er blevet enig med TV3 og Viasat om at optræde som ekspert og kommentator i både Superligaen og Champions League.

Første gang seerne får ham at se i den nye rolle, bliver den 17. juli, når AaB besøger Brøndby Stadion i årets Superliga-premiere.

Og Grønkjær glæder sig over den retning, hans liv nu har taget.

"Nu får jeg muligheden for fortsat at beskæftige mig med den sport, som jeg elsker, og som har fyldt en stor del af mit liv," siger Jesper Grønkjær.

Hos Viasat er begejstringen ikke mindre. Peter Nørrelund, sportschef hos Viasat, ser Jesper Grønkjær som et væsentligt bidrag til Viasat og TV3's fodbolddækning.

"Vi er utroligt glade for, at Jesper har sagt ja til at indgå i vores team af eksperter og kommentatorer. Jespers karriere på banen aftvinger respekt," siger han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.