Grevinde Alexandra nyder livet efter brud
Grevinde Alexandra nyder livet efter bruddet med Martin Jørgensen. Faktisk mener hun selv, at det har bragt hende tættere på sønnerne prins Nikolai og prins Felix. Foto: Unger Anthon/Polfoto
Efter skilsmissen fra Martin Jørgensen føler grevinde Alexandra, at hun er kommet tættere på sine to drenge.

Grevinde Alexandra kan godt se de positive sider ved at blive skilt. Hun er nemlig kommet tættere på sine to børn, prins Nikolai og prins Felix, siger hun til Billed-Bladet.

- Jeg nyder bare at være der, hvor jeg er. Jeg nyder livet, og hvis ikke for andet, så har alt det, der er sket, sørget for, at børnene og jeg er kommet endnu tættere på hinanden. Jeg troede ikke, det var muligt, men det er vi. Vi er et godt sted, siger hun til ugebladet.

Det er blot et halvt år siden, at grevinden tog beslutningen om, at hendes og børnenes fremtid ikke skulle være sammen med fotografen Martin Jørgensen, som hun nåede at være gift med i otte år. Og valget om at begynde et nyt kapitel var ikke nem, fortalte hun dengang til Ritzau Fokus.

- Jeg tror ikke, jeg har ønsket mig at være alenemor, men nu er situationen sådan, at jeg skal være alenemor, eller at jeg er alenemor. Det er svært at stå som den ene, når man før har været to, men det er den rigtige beslutning, og så er jeg nødt til at finde mig i det, sagde grevinde Alexandra i september.

Til premieren på den nye ballet "Sylfiden & Tema & Variationer" lørdag aften på Det Kongelige Teater i København spurgte Billed-Bladet grevinden, om hun har gjort noget særligt for at få et tættere forhold til sine sønner.

- Nej, ikke udover at være ærlige overfor hinanden, være der for dem, støtte dem og bakke dem op. Jeg har altid sagt, at det er en god forældreting langsomt at kunne give slip. Det er ikke altid så nemt. Og jeg kan godt se, at de er godt på vej, så det gør mig glad. Jeg er en stolt mor, fortæller grevinde Alexandra til ugebladet.

/ritzau/FOKUS