Grevinde Alexandra i millionhandel med Preben Elkjær

Prins Joachims ekskone har købt villa i rigmandskvarter af fodboldlegenden Preben Elkjær. Pris: 9,95 mio kr.
Grevinde Alexandra har købt villa af Preben Elkjær.
Grevinde Alexandra har købt villa af Preben Elkjær. Foto: Sarah Christine Nørgaard, Henning Bagger, Scanpix.

Grevinde Alexandra flytter væk fra sin leje-lejlighed i det indre København. Hun har købt hus i et eksklusivt kvarter i Charlottenlund nord for hovedstaden. Det skriver Ekstra Bladet.

Og sælgeren er mindst lige så kendt, som prins Joachims ekskone. Alexandra har nemlig købt huset af fodboldlegenden Preben Elkjær, der tilbage i 80'erne tryllebandt danskerne som gavflaben, der var en giftig angriber på landsholdet.

Alexandra har betalt 9,95 mio. kr. for villaen på 215 m2. Det fremgår af den offentlige tinglysning.

- Den lejlighed, jeg bor i nu, har hele tiden været en midlertidig løsning, indtil jeg fandt det helt rigtige. Jeg har været rigtig glad for at bo inde i byen, men jeg har hele tiden gerne villet tilbage til naturen tæt på grønne områder, oplyser grevinde Alexandra til Ekstra Bladet.

Tæt på Joachim

Når Alexandra flytter, kommer hun også tættere på sin eksmand prins Joachim, som hun har to børn sammen med. Ifølge krak.dk er der 2,9 km mellem de to luksusvillaer i det nordsjællandske, en tur der kan klares på fire minutter i bil.

- Der er naturligvis også den fordel ved huset, at det er tæt på drengenes far, siger hun til Ekstra Bladet.

Prinsesse Alexandra blev i 2015 skilt fra Martin Jørgensen. De to boede sammen i en kæmpe villa på Østerbro i København. Den villa havde prins Joachim købt til Alexandra, efter de to blev skilt.

Nogle måneder efter skilsmissen med Martin Jørgensen solgte Alexandra villaen på Østerbro for 23 mio. kr.

Preben Elkjær bekræfter salget over for Ekstra Bladet. Han siger, at han sammen med sin hustru Nicole har købt en lejlighed nord for København.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.