Gravid Beverly-stjerne i trafikuheld

Tori Spelling der er gravid med sit tredje barn har været involveret i en stor trafikulykke, efter hun blev jagtet af paparazzier.
Det var Tori Spellings berømte far, Aaron Spelling, der var produceren bag Beverly Hills 90210. Han stod også bag andre store serier såsom Dollars og Melrose Place. Han døde i 2006.
Det var Tori Spellings berømte far, Aaron Spelling, der var produceren bag Beverly Hills 90210. Han stod også bag andre store serier såsom Dollars og Melrose Place. Han døde i 2006. Foto: The Heart Truth, Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0, Wikimedia Commons

Tori Spelling bedre kendt som Donna Martin fra den populære 90'er tv-serie Beverly Hills 90210 var i går ude for et voldsomt trafikuheld. Det skriver people.com.

Bilulykken skete efter, at nogle paparazzier havde jagtet den gravide Spelling, imens hun var ved at køre sine to børn, Liam på fire og Stella på to, til skole.

"En paparazzi jagtede mig med mine to børn på vej til skole. Jeg forsøgte at komme væk og endte i et ret stort trafikuheld. Jeg tog en hel skolemur med mig i uheldet. Derefter gik fotografen stadig ud og forsøgte at tage flere billeder."

Hun skrev efterfølgende også på twitter, at hun ville tage til lægen og få undersøgt, om alt var ok med den ufødte baby, og at det nok bare vare et stort chok, hun havde fået sig.

38-årige Tori Spelling venter sit tredje barn sammen med ægtemanden Dean McDermott.

Kilde: People

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.