GOG fastholder presset på førerholdet Skjern

GOG kom to point tættere på førstepladsen i 888 Ligaen med en sejr ude over bundholdet Tønder.
GOG kom tættere på førstepladsen med søndagens sejr over TM Tønder Håndbold.
GOG kom tættere på førstepladsen med søndagens sejr over TM Tønder Håndbold. Foto: Henning Bagger/arkiv/Scanpix

TM Tønder Håndbold gav i perioder GOG kamp til stregen i søndagens opgør mellem top og bund i herrernes 888 Ligaen, men det endte med en favoritsejr til GOG på 36-24.

Sejren bringer GOG op på 38 point. Det er ét færre end Skjern, der fører ligaen og med tre runder igen har kurs mod grundspillets førsteplads.

Førstepladsen i grundspillet er vigtig, fordi den giver adgang til næste sæsons Champions League, og desuden får holdene i top-2 to point med over i slutspilsgrupperne.

Tønder fik en god start på kampen ved at komme foran 4-1. Men i løbet af første halvleg tog GOG over og gik til pause foran 14-12.

Efter pausen begyndte klasseforskellen at smitte af på måltavlen. Midtvejs i anden halvleg havde Tønder bare scoret fire gange.

Det endte derfor med en sikker sejr til GOG, der er snublende tæt på at sikre sig en plads i top-2.

Tønder kæmper i den modsatte ende for overlevelse. Der er tre point op til HC Midtjylland på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Tidligere søndag kom Ribe-Esbjerg HH et skridt tættere på slutspillet, da holdet hjemme slog Nordsjælland Håndbold 34-32.

Ribe-Esbjerg har med sejren blot to point op til netop Nordsjælland med tre kampe igen. Nordsjælland ligger på ottendepladsen i ligaen, hvorfra de otte bedste hold går i slutspillet.

Nordsjælland var godt på vej mod sejren, og det gæstende hold var ad flere omgange foran med fire mål. Men Ribe-Esbjerg kom tilbage og satte til sidst trumf på med to scoringer.

Ribe-Esbjergs Jacob Holm blev topscorer med ni mål, mens Nordsjællands Nicolai Pedersen scorede syv gange.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.