Gik amok på kvindelig togkontrollør: Efterlyses af politiet
På overvågningsbillederne ses ifølge politiet den unge mand umiddelbart inden overfaldet. Foto: Københavns Vestegns Politi
Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre overvågningsfoto af en ung mand, som er mistænkt for vold mod en togrevisor.

OPDATERET: Købehavns Vestegns Politi melder, at en ung mand har erkendt forholdet og nu er blevet sigtet i sagen

 

En kvinde blev udsat for en yderst ubehagelig oplevelse, da hun passede sit job som togkontrollør på et S-tog i Københavns-området. 

Hun blev sparket i brystet af en ung mand, som hun bad fremvise en billet. Efter voldsepisoden stak gerningsmanden af. Han forlod toget på Vallensbæk Station.

Københavns Vestegns Politi har nu valgt at offentliggøre overvågningsfoto af den formodede gerningsmand til episoden, der fandt sted i  Linje E kort før Vallensbæk 17. september klokken 21.54. Efter sparket løb den unge mand fra stedet og forlod toget på Vallensbæk Station.

- Vi har iværksat en række efterforskningsskridt i forsøget på at finde voldsmanden – men uden held. Nu vælger vi at offentliggøre overvågningsfoto og håber at offentligheden kan hjælpe, selv om sagen ligger tilbage i tiden, siger efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi Steen Ørskov Larsen i en pressemeddelelse.

Den unge mand beskrives som:

  • 170-175 cm høj
  • 17-20 år
  • Spinkel af bygning og med kort sort hår
  • Var iført sorte bukser, sort jakke med en grålig trøje under

Kan du genkende den unge mand eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.

På overvågningsbillederne ses ifølge politiet den unge mand umiddelbart inden overfaldet. Foto: Københavns Vestegns Politi